Beelddenk coaching

De beelddenk coaching is bedoeld voor kinderen die niet in woorden maar in beelden denken. Bij beelddenkers zie je vaak een leerachterstand, een motivatie probleem of een informatie-verwerkingsprobleem. Dit komt omdat op school de leerstof vaak talig en auditief wordt aangeboden. 

Op een positieve en rustige manier wordt de beelddenk techniek geoefend. Samen met het kind werken we aan het zelfvertrouwen en leert het kind zijn kwaliteiten benutten. We gebruiken de manier van leren die het beste bij het kind past. Zo wordt leren weer leuk!

Motorische coaching

Als schrijven bij uw kind niet wil lukken.

Op een speelse, positieve manier wordt het kind begeleid in het vlot, duidelijk en soepel leren schrijven. Als motorisch remedial teacher benaderen we het schrijven vanuit alle kanten. Denk hierbij aan schrijfmaterialen, het oefenen en verbinden van letters en het automatiseren van het schrijven. Daarnaast  hebben we verschillende spelmaterialen die het schrijven bevorderen. Zo krijgt het kind plezier in het schrijven.

Coaching

Way of Learning biedt coaching  aan kinderen met leer en gedragsproblemen. De coaching sessies worden gegeven op vrijdag. Bij elk kind wordt individueel de hulpvraag bepaald door middel van een intake sessie. Way of Learning gebruikt geen standaard programma, maar biedt coaching op maat aan, passend bij het individuele kind.